Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.
MÜSİAD'ın yeni başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Aydoğan, MÜSİAD'ın sadece bölge değil, Türkiye ve dünyaya önemli katkılar sağladığını ifade etti. MÜSİAD'ın sivil toplum örgütleri içinde çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Aydoğan, "Bende MÜSİAD ailesinden biri olduğum için bunu yakinen biliyorum. Buralar bir hizmet noktası. Sayın Mehmet Balin'in buranın çıtasını daha yukarılara çıkaracağına eminim. Hem geç kuşak olarak hem vizyon olarak. İnşallah MÜSİAD daha güzel yerlerde olur. Malatya şubesi olarak söylüyorum. Burada sanayicimiz, iş adamlarımız buradan karşılık bulur. Sizin yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Aydoğan'a teşekkür etti. Balin, "MÜSİAD gerçekten çok önemli kurum, bir sivil toplum örgütüdür. Allah bu görevi bize nasip etti. Almış olduğumuz bu bayrağı inşallah daha yüksek yerlere beraberce taşımayı temenni ediyorum. Herkesle birlik ve beraberlik içinde çalışma yürüteceğiz. Birlikte yürürsek çok daha bir verimlilik olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
(FD-AŞ-Y)

30.01.2013 15:11:12 TSI

Editör: Wan Haber