Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte düzenlediği toplantıda uyum ve el birliği içinde hizmetleri yapmaya devam ettiklerini söyleyerek 2013 yılnda Başiskele'de Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak olan yol açımları, kaldırım, aydınlatma ve asfalt çalışmalarını anlattı. Başkan Ayaz toplantıda ayrıca ılıcanın haricinde Başiskele'de termal su kaynaklarının tespit edildiğini çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Mahalle ve köy muhtarlarıyla aylık değerlendirme toplantısı yaptı. Beypiliç Restoranda yapılan toplantıya Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Özkar 29 mahalle ve 8 köy muhtarları katıldı.
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konuşmasında 2013 yılında Başiskele'de yapılması planlanan ve 107 bin 209 metre uzunluğundaki alanı kaplayacak bizzat yerinde tespit edilmiş yol düzenlemesi, aydınlatma, kaldırım ve asfalt çalışmalarının yapılacağı cadde ve sokakları sırasıyla anlattı.
4 yıllık süre içerisinde mahalle ve köy muhtarlarıyla uyum içinde çalıştıklarını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz durmadan, yorulmadan, el ele, sevgiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.
Başiskele'nin tercih edilen bir ilçe olduğunun altını çizen Başkan Ayaz Ocak ayı verilerine göre siteler hariç günde 7 kişi imar durumu alıp ruhsat ve zemin etüt başvurusunda bulunuyor, ayrıca Başiskele emniyet yönünden en sakin ilçe. Son üç ayın verilerine göre Başiskele'de kayda değer bir vukuat bile yaşanmamıştır. Başiskele halkı komşuluk ilişkilerine önem verir. Huzurlarınızda halkıma teşekkür ediyorum dedi.
Başiskele'de termal su kaynaklarının bulunduğunu ilk olarak muhtarlar toplantısında açıkladığını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Başiskele'de Havuzlubahçe Mahallesinde Jeolojik etüt çalışmalarının yapıldığını bu alanın Kocaeli'nin ve Başiskele'nin önemli turizm mekanlarından biri olacağını belirtti.

31.01.2013 12:19:28 TSI

Editör: Wan Haber