Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Erzurumlular Derneği'nde açılan " İlkyardım ve Sağlık" kursunda "Hakkın ve halkın rızası olmadan hiçbir işe imza atmadık, atmayız da" diye konuştu.
Başiskele Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa projesi olan " İlkyardım ve Sağlık" konulu kursun açılışı; Başiskele Belediyesi'nin Kocaeli Erzurumlular Derneği'ne tahsis ettiği hizmet binasında gerçekleşti. Dernek başkanı Ekrem Kızıltaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış programına Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, Başiskele İlçe Halk Eğitim Müdürü Fuat Şahin, meclis üyeleri, muhtarlar ve kursiyer bayanlar katıldı.
Başkan Ayaz'da konuşmasında şu ifadeleri kullandı: " Hedeflere ulaşmak için sadece yaptıklarına odaklanan kişiler çabuk başarıya ulaşır. Bizim amacımız her zaman iyi eserler bırakmaktır. Bu kursa destek verdik. Çünkü deprem bölgesindeyiz. Olası felekteler karşısında hazırlıklı olmalıyız. Hiç ummadık zamanda özellikle bayanlarımızın bu bilgileri hayat kurtaracaktır. Bu çok önemli bir eğitimdir. Biz her işimizde hakkın ve halkın rızasını aldık. Onların rızası olmadan bir işe imza atmadık, atmayız da. Ben tüm kursiyerlere başarılar diliyorum. Kursumuz hayırlara vesile olsun."
(MA-MA)

05.12.2012 12:49:31 TSI

Editör: Wan Haber