Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, her perşembe olduğu gibi ev toplantılarına devam ediyor.
Başkan Ayaz, bu hafta Yeşilkent mahallesi Kılıç Konutları'nda ki Işık Sağlam'ın evine konuk oldu. Başiskele Kent Konseyi Başkanı Fahri Uslu ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarete bölgedeki bayanlarda yoğun ilgi gösterdi.
Başkan Ayaz'a vatandaşlar isteklerini bir liste olarak takdim etti. Ayaz, "İlçemiz her geçen gün daha da büyüyor ve nüfusu artıyor. Ortalama her gün 6 kişi ev yamak için belediyemize müracaat ediyor. 4 sene önce 34 site varken, bugün biten 88 ve yapımı devam eden onlarca sitemiz bunuyor. Çünkü artık büyük bir ilçeyiz. Tüm ekibimizle birlikte Başiskele'ye daha iyi hizmet vermek için ekstra efor harcıyoruz" ifadelerini kullandı.
Başkan Hüseyin Ayaz, bayanlardan da bir istekte bulunarak, "Yaptığımız güzelliklere lütfen sizlerde sahip çıkın. Sizler sahip çıkmaya başladığınız zaman yapılan hizmet daha da uzun vadeli ve güzel olarak kalacaktır. Önümüzdeki yaz ayında bu bölgedeki sokaklarımız asfaltlanacak. Bunun yanı sıra bahçe düzenlemesi ve sizlere söz verdiğim gibi bir mezarlıkta yapılacak" dedi.
(İÇ-İÇ)

24.01.2013 14:55:32 TSI

Editör: Wan Haber