Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, okuma salonlarında hızlandırılmış yarıyıl tatil programına katılan öğrencileri ziyaret ederek, "Burada ülkesini seven ve manevi değerlerine inanan motivasyonu güçlü gençler yetişiyor. Bundan dolayı çok mutluyuz" dedi.
Okuma salonlarında hızlandırılmış yarıyıl tatil programına katılan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Serdar Atalay, öğrencilerin donanımlı, eğitimli ve ailelerine ve millete faydalı insan olmalarını isteyerek, yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi. Başkan Atalay, "Memleketimizin, ülkemizin, milletimizin geleceğinin garantisi sizlersiniz. Aranızdan birçok meslek erbabı çıkacak. Birçok yüksek konuma gelecek arkadaşlar olacak. Onlarda Bingöl'ün ve Türkiye'nin kaderine etki edecekler. Onun için kendinizi önemseyin ve hedefinizi hep yüksek tutun. Gençlik Merkezi ve Kültür Merkezi'mizdeki bütün imkanları siz Bingöllü gençlerimize sunmak için 24 saat çaba sarf ediyoruz. Burada ülkesini seven ve manevi değerlerine inanan motivasyonu güçlü gençler yetişiyor. Bundan dolayı çok mutluyuz" dedi.
Bingöl Belediyesi bünyesinde ücretsiz eğitim gören toplam bin kız ve erkek öğrenciye yönelik 2012-2013 eğitim öğretim yılı birinci yarıyıl tatili içinde eksik kalan konuların tamamlanması için birer haftalık yatılı etüt programı düzenleniyor. Bingöl Belediyesi tarafından hazırlanan program çerçevesinde, her seferinde en fazla 150'şer kişilik öğrenci gruplarına, eksik kalan konuların tamamlanması için bir haftalık yatılı etüt programı uyguluyor, yemek, pansiyon ve diğer masraflar belediye tarafından karşılanıyor.
(MSA-Y)

04.02.2013 16:01:24 TSI

Editör: Wan Haber