Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç Batıkent Beldevi kursiyerleri ile bir araya geldi.
Tepebaşı Belediyesi Başkan Ataç, burada yaptığı konuşmada, Beldeevleri'nin kentin buluşma noktaları haline geldiğini söyleyerek, diğer kentlere örnek olduğunu kaydetti. Ataç, beldeevlerinde kadınlar ve çocukların öncelikli olarak hizmet aldıklarına dikkat çektiği konuşmasında, vatandaşlardan büyük ilgi gören kültür gezilerine de değindi. Kültür gezilerinin düzenli hale getirildiğini ifade eden Ataç, belediyenin halk odaklı hizmetlerine devam edeceğini söyledi.
Kadınlar Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile bol bol sohbet etme fırsatı yakalarken, Ataç'a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Ataç, özellikle kadın ve çocuklara yönelik hizmet veren beldeevlerinin sayısının 15'e ulaştığını kaydederek beldeevleri projesinin aynı zamanda kadınları evden çıkarma projesi olduğunu söyledi. Türkiye'de örneği olmayan bir yapı oluşturduklarını vurgulayan Başkan Ataç, beldeevlerine sahip çıkan herkese teşekkür etti.
Önümüzdeki günlerde hizmete girecek projeler hakkında da bilgi veren Başkan Ataç, Aşağı Söğütönü'nde Alzheimerlı hastalar için bakım merkezi, Şirintepe Mahallesi'nde de Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oluşturacaklarını kaydetti. Yapılacak merkezde çocukların ağız ve diş sağlığı konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirileceğini vurgulayan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç merkezde kendisinin de gönüllü hekimlik yapacağını söyledi.
Daha sonra Sütlüce Beldeevi'ne geçen Başkan Ataç burada da kadınlarla bir araya geldi. Ataç bilgilendirme toplantılarının önümüzdeki günlerde diğer beldeevlerinde de devam edeceğini ifade etti.
(HÖ)

05.12.2012 14:09:41 TSI

Editör: Wan Haber