Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Meslek Lisesi Memleket Meselesi' projesi kapsamında düzenlenen 'Liseler Mesleğiyle Yarışıyor' yarışmasında Eskişehir'e Türkiye birinciliğini getiren başarılı öğrencileri ziyaret etti.
Meslek lisesi öğrencilerinin yeteneklerine dikkat çekmek üzere düzenlenen yarışmaya Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi uçak bakım alanı ile katıldı. 1368 mesleki ve teknik lisenin 7 bin 800 öğrenci ile başvurduğu yarışma, 4 etapta gerçekleşti. Birinci ve üçüncü etapta birinci olan Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Furkan Doyuran, Mehmet Ömer Akgün, Mustafa Açıkgöz, Emirhan Yenice oluşturdukları grupla birincilik elde etti.
Okul Müdürü Sırrı Kabadayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın desteğini her zaman yanlarında gördüklerin belirterek, "Bir telefon kadar yakın olan bir başkana sahibiz. Katıldığımız tüm yurt içi faaliyetlere belediyemizi tanıtan yayınları da götürüyoruz." dedi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç ise, "Bu gurur verici başarıdan dolayı öğrencileri tebrik ederek havacılık şehri olan Eskişehir'de okulumuz bölge adına ayrıcalıklı bir yere sahip. Gelecekte de önemli başarılar yakalayacağınıza inanıyorum" diye konuştu.
(KÇ-MŞ)

15.02.2013 13:22:22 TSI

Editör: Wan Haber