Kuşadası Belediyesi tarafından, İzmir'de kapılarını 6. kez açan Travel Turkey fuarında turizmcilere yönelik kokteyl verildi. Büyük ilgi gören kokteyle Kuşadası ve Ege Bölgesi'nin önemli turizmcileri katıldı.
Kuşadası standını ziyaret eden konuklarla tek tek ilgilenen Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, daha sonra hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler onuruna kokteyl verdi. İzdiham yaşanan kokteyle Aydın Valisi Hüseyin Kerem Al, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, Kuşadası Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar, çeşitli il ve ilçelerin belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ticaret odası yöneticileri ile Kuşadası'ndan gelen çok sayıda otel ve seyehat acentelerinin sahipleri ve yöneticileri katıldı.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Travel Turkey Fuarı'nın en çok ilgi gören standı olan Kuşadası standında verilen kokteylin büyük ilgi görmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Kuşadası'nın turizmin yeniden parlayan yıldızı olması için göreve geldiği günden beri etkin tanıtım çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Altungün, "Tanıtım alanında yaşanan eksikliği gidermek için yaptığımız çalışmaları sürdürmekte kararlıyız. Yurt içi ve yurt dışında yaptığımız tanıtım çalışmalarıyla önemli başarılar elde ettik. Londra ve Marsilya ile başlattığımız ve İzmir'de sürdürdüğümüz tanıtım çalışmalarını aksatmadan yurt içi ve yurt dışındaki fuarlarda sürdürmeye devam edeceğiz. Standı ziyaret eden ve kokteylimize katılan tüm turizmcilere ve konuklara teşekkür ediyorum" dedi.
(ZH-MB-İK)

07.12.2012 15:37:09 TSI

Editör: Wan Haber