Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 Ocak olan doğum gününü, Siyaset Akademisi programına katılmak için gittiği Osmaniye'de AK Parti İl Teşkilatı'nın hazırladığı sürpriz doğum günü pastasını keserek kutladı.
AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi programı kapsamında Osmaniyeli kursiyerlerle Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilginç bir sürprizle karşılaştı. Sunumun ardından sahneye çıkan AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, "Siyaset Akademisi'nde bu dönem Bekir Bozdağ, Ömer Dinçer, Süleyman Soylu gibi çok değerli siyasetçilerden sonra hizmetleri sınırları aşan Recep Altepe başkanımızı ağırladık. Başkanımızın Bursa'da hayata geçirdiği çalışmaları büyük bir keyifle dinledik, Osmaniye için kıskandık. Öğrendik ki bugün başkanımızın doğum günüymüş. O böyle bir günde bizimle birlikte oldu ve deneyimlerini paylaştı. Kendisine sağlıklı ve mutlu yıllar diliyoruz" dedi.
Bu sırada AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı tarafından Başkan Altepe için hazırlatılan doğum günü pastası salonu dolduran kursiyerlerin alkışları arasında sahnedeki masaya getirildi. Günün 17 Ocak olduğunun farkında bile olmadığını dile getiren Başkan Altepe, "Dün gece saat 3.30'da eve girdik, sabah buraya gelmek için saat 07.00'da tekrar yola çıktık. Gece 3'e kadar Bursa'nın meseleleri ile uğraşırsan ne doğum günü akla geliyor ne de başka bir şey. Benim için de gerçekten büyük bir sürpriz oldu. Hepinize teşekkür ederim" şeklinde duygularını dile getirmesinin ardından doğum günü pastasını kesti.
(İHS)

18.01.2013 10:46:20 TSI

Editör: Wan Haber