Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren basketbol altyapı takımlarını ziyaret etti.
Altyapı takımlarının antrenmanını izleyen Başkan Altay, sporcular ve aileleri ile sohbet etti. Selçuklu'da yaşayan başta çocuklar ve gençler olmak üzere herkesin en iyi şekilde spor yapabilmesi için birçok yatırıma imza attıklarını belirten Başkan Altay, yapılan tesislerin en iyi şekilde hizmet vermesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti. Selçuklu Belediyesi'nin biri uluslararası standartlara uygun olmak üzere 6 spor salonu ve çok sayıda suni çim sahası ile Selçuklu'da yaşayanların hizmetinde olduğunu vurgulayan Başkan Altay, ayrıca, mahalle konakları ve hanımlar lokallerinde de spor yapma konusunda her türlü olanağın sağlandığını ifade etti.
Basketbol altyapı takımlarını çalıştıran antrenör ve sporcularla bir süre sohbet eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Siz gençler bizim için çok değerlisiniz. Sizlerin her alanda en iyi şekilde yetişmesi, başarılı bireyler olması için biz imkanlarımızı zorlayarak hareket ediyoruz. Siz gençlerimizin de sizlere sunulan bu olanakları en iyi şekilde değerlendirerek gelecekte, kulübümüzü, şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Bu konuda gösterdiğiniz gayretli çalışmaları görmek beni oldukça mutlu etti. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ayrıca size destek olan başta aileleriniz olmak üzere kulüp yöneticilerimize ve antrenörlerimize de teşekkür ediyorum" dedi.
(İHA-FM-Y)

11.01.2013 15:20:40 TSI

Editör: Wan Haber