Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Özel Eğitim "Mesleki Eğitim Merkezi" öğrencileri için düzenlenen karne törenine katıldı.
2012-2013 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle Selçuklu Özel Eğitim Merkezinde karne dağıtım programı düzenlendi. Selçuklu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca'nın da katıldığı programda sınıflar tek tek gezilerek öğrencilere karneleri dağıtıldı. Karne ve başarı belgelerini Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın elinden alan öğrencilere hediyeler verildi. Başkan Altay, öğrencileri kutlarken ikinci dönemde de aynı başarıyı göstermelerini beklediğini belirterek, ikinci yarıyılda da okullarını tekrar ziyaret edeceğini ifade etti. Başkan Altay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Koca, öğrencilerin yaptıkları el işi hediyelik eşya ürünlerini de inceledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Koca da, Başkan Altay'a, okul ziyareti ve okulun arsa tahsisi ile çevre düzenlemesindeki katkılarından dolayı teşekkür etti.
Eğitim faaliyetlerine 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında başlayan Selçuklu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nde üçüncü kademe zihinsel engelli çocuklar bulunuyor. Lise düzeyinde 60 öğrencisi bulunan okulda öğrencilere Türkçe, Matematik gibi derslerin yanı sıra iş eğitimi ve sosyal hayat dersleri de veriliyor. 10 derslikli okulda 12 personel görev yapıyor.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca programın ardından evde özel eğitim alan Emine Küçükgözlü'yü evinde ziyaret ederek karnesini verdi.
(AH-Y)

25.01.2013 16:02:36 TSI

Editör: Wan Haber