Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret ederek 2013 yılında yapılacak üç başkentin buluşacağı fuar hakkında bilgi verdi.
KONSİAD önderliğinde düzenlenen 'KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği'nde Konya'nın tanıtımını güzel bir şekilde yaptıklarından ve kadim başkentleri bir araya getirerek sadece şehirler arasında değil medeniyetler arasında da köprü oluşturduklarından dolayı KONSİAD yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Altay, "Selçuklu Belediyesi olarak Konya'nın ulusal ve uluslar arası platformlarda tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Çünkü bizler kadim bir medeniyetin mirasçılarıyız" dedi.
KONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başçı da, 2012'de İstanbul Feshane'de "İki Başkentin Buluşması" sloganıyla düzenlenen 'KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği'ne katkılarından dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür etti. Ziyaretin sonunda KONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başçı, 'KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği'ne katkılarından dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a plaket verdi.
(İHA-FM-Y)

28.01.2013 16:27:36 TSI

Editör: Wan Haber