Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İstanbul Bağcılar ilçesine tayini çıkan Müftü Sula'ya veda yemeği verdi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın Nazilli Restaurantta verdiği veda yemeğine Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, İlçe Garnizon Komutanı Ekrem Turan, Ağır Ceza Reisi Ayhan Bora, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman, Emniyet Müdürü İlyas Karpınar, İlçe Müftüsü H.Hüsnü Sula, Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişi Ekrem Olgun, Müftü Vekili Ahmet Turan ve Nazilli'de görev yapan basın mensupları katıldı.
15 Ağustos 2008 yılından bu yana Nazilli İlçe Müftülüğünde görev yapan Müftü Hasan Hüsnü Sula, 13 Aralık 2012 tarihi itibariyle İstanbul Bağcılar Müftüsü olarak atanan Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, kendisi için verilen yemekte 4 buçuk yıl görev yaptığı Nazilli'de önemli projeler hayata geçirdiklerini, bunda da ilçe protokolü ve basın çalışanlarının büyük emeği olduğunu söyledi. Kurulan iyi dostlukların ebedi kalacağını ifade eden Müftü Sula, "Buradaki birlik ve beraberliği hiçbir zaman unutmayacağım. Bir milyon nüfuslu bir ilçeye gidiyorum ve aynı hizmeti orada da sürdüreceğim" dedi.
Müftü Sula ile iyi bir dostlukları olduğunu dile getiren Başkan Alıcık ise kendisine teşekkür ederek, plaket, çiçek ve hatıra olarak saklaması amacıyla Arpaz Konağı önünde Kaymakam Okur, Jandarma Komutanı Salman ve Başkan Alıcık'ın da bulunduğu' çerçeveletilmiş fotoğraf hediye etti.
(ÜÖ-MB-İK)

20.02.2013 15:27:11 TSI

Editör: Wan Haber