Nazilli Belediye Başkan'ı Haluk Alıcık, Aydoğdu Mahalle Muhtarı Ümit Öncü'yü muhtarlık hizmet binasında ziyaret etti.
Nazilli'de görev yapan muhtarlarla devamlı toplantılar yapan gerekirse mahallelerine giderek kendilerini muhtarlık binalarında ziyaret eden, muhtarlardan mahallenin sıkıntılarını vatandaşların sorunlarını dinleyen başkan Alıcık, son olarak Aydoğdu mahalle Muhtarı Ümit Öncü ve aza Ayhan Büyükçam'ı muhtarlık hizmet binasında ziyaret ederek mahalle hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Her konuşmasında yerel yönetimlerde muhtarların öneminin çok büyük olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Muhtarlarımız, cadde ve sokakları en iyi bilen kişilerdir. Mahalle insanının ne istediğini, nelere ihtiyacı olduğunu bilen muhtarlarımız bizim uç beylerimiz, Belediye Başkanları'nın eli-ayağı konumundadır. Bu nedenle muhtarlarımız önemli bir görevi üstlenmekte ve yerel yönetimin omurgasını oluşturmaktadır" dedi.
Nazilli'nin 40 ilden büyük bir yer olmasının illaki sorunlarında çok olması anlamına gelir diyen Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak her türlü sorunu çözmeye çalıştıklarını anlattı. Her sorun kendilerine iletilmediğine değinen Alıcık; "Bu sorunları öğrenmemizde bize yardımcı olan siz muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Nazilli'de gördüğünüz gibi alt yapı ve üst yapı çalışmaları sürüyor. Nazilli'ye sıkıntı veren tüm sorunları çözüyoruz. Bize ve sizlere düşen görev bundan sonraki sürede en güzel, en iyi şekilde halka faydalı olacak hizmetleri yerinde ve zamanında yapmaktır. Bu noktada sizlere de büyük görev ve sorumluluk düşüyor. İlçemizin her noktasına yapılması gereken hizmetleri ve projeleri Halka ve millete hizmette muhtarlık görevleri önemli bir kademe olmuştur. Biz de en önemli öncelik halktır. Nazilli'nin gelişimi için muhtarlarımıza önemli görevler düşmektedir. Nazilli Belediyesi olarak muhtarlarla birlikte çalışıp, sorunları masaya yatırıyor ve sorunları en aza indirgemek için bir araya geliyoruz" şeklinde konuştu.
MAHALLE HALKI ADINA TEŞEKKÜR ETTİ
Aydoğdu Mahalle Muhtarı Ümit Öncü'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Belediye Başkanımız her zaman biz muhtarların mahallelerimiz hakkındaki sorun ve şikayetleri ile yakından ilgileniyor göreve geldiğimiz günden itibaren muhtarlara verdiği değer tartışılamaz 3,5 yıl gibi kısa bir sürede Nazilli'ye güzel hizmetler kazandıran Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a mahallem adına çok teşekkür ediyorum" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

05.01.2013 15:00:44 TSI

Editör: Wan Haber