Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 2012-2013 yarı yıl tatili dolayısıyla ilk ve orta okul öğrencilerine lunapark bileti hediye etti.
Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanan lunapark biletleri ilk ve orta öğretim okullarına dağıtılarak öğrencilere karneleriyle birlikte verildi. Yarıyıl tatiline girerken karne alma heyecanı yaşayan 124 anaokulu, ilk ve orta öğretim okulunda eğitim gören 18 bin 96 öğrenci karneleri ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın yarıyıl karne hediyesi olan 2 adet lunapark bileti ile mutlu oldular.
Yarıyıl tatili boyunca geçerli olacak lunapark biletlerinin çocuklar için çok küçük bir hediye olduğunu ifade eden Başkan Alıcık; "Kendileri küçük ama kalpleri, gönülleri kocaman olan her biri ayrı değerli çocuklarımız için küçük bir hediye verdik. Gönül ister ki keşke daha fazlasını verebilsek. Onların her birinin yüzündeki gülümseme dünyalara bedel" dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, göreve geldiği günden bu yana okulların ve öğrencilerin yanında olmaya özen gösterdiklerini belirterek tüm öğrencilere iyi tatiller diledi. Karneleri ile birlikte lunapark bileti hediyelerini alan öğrenciler başkan amcalarına teşekkür etti.
(ÜÖ-MB-İK)

26.01.2013 16:37:40 TSI

Editör: Wan Haber