Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi hizmete giren aperatif salonunun açılışında işletme sahiplerini yalnız bırakmadı.
Mehmet Gecegider'e ait olan aperatif salonunun açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve vatandaşlar katıldı.
Nazilli'de istihdam sağlayan işyeri sahiplerine her zaman destek verdiklerini ve yanlarında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Mehmet Gecegider'e işyerinin hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanı Haluk Alıcık "İşyeri sahibimize yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Açtıkları bu iş yeri sayesinde bizim önemle üzerinde durduğumuz aş ve iş derdine de çare olacak, iş yerinde çalıştıracağı kişilere meslek sahibi olmasını sağlayarak katkıda bulunacaktır. Kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Çalıştırdıkları insanlar ile ekonomiye katkı sağlayacakları için de ayrıca teşekkür ediyorum. Allah bol kazançlar ve hayırlı işler versin" dedi.
Okunan duanın ardından, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, işletme sahibi Mehmet Gecegider ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılış sonrası iş yerini gezen Alıcık'a işyeri sahibi çay ikramında bulundu.
(ÜÖ-MB-İK)

12.02.2013 11:37:58 TSI

Editör: Wan Haber