Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'de faaliyet gösteren incir işletmesi sahiplerini buluşturarak, incir ve incir sektörü hakkında sohbet etti.
Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah salonunda incir İşletme sahiplerinin bir araya geldiği kahvaltıda işletmecilerin sorunlarının konuşulmasının yanı sıra bölgenin ve Nazilli'nin en önemli ürünü olan incir de konuşuldu.
İşadamları ile birlikte kahvaltı yapan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İncirin insanlık tarihi kadar önemli bir meyve olduğunu, Dünyanın birçok yerinde incirle başlayan uygarlıklar bulunduğunu ifade ederek "İncir vazgeçilmez bir gelir kaynağımızdır. Sağlık açısından çok değerli inciri sofralarımızdan eksik etmememiz lazım. Siz işletme sahipleri sayesinde kalite prensibi ulusal ve uluslararası standartların ve müşteri beklentilerinin de üzerinde ürünleri müşterilere sunuyorsunuz. Bu kahvaltıyla bir araya gelip varsa sorunlarınızı çözelim, kaynaşarak sohbet edebilelim istedik. Bundan sonra da sık sık sizlerle bir araya gelerek uzun yaşam kenti olan Nazilli'mizin 42 çeşit ürünlerinden en önde gelen incirimizi, kalite arttırma konusundaki çalışmaları, işletmelerinizdeki çalışma şartlarını, çalışanların soruları gibi konuları birlikte konuşup çözümleme yollarına gideceğiz. Bu kahvaltıya teşriflerinizden dolayı katılan her kese teşekkür ediyorum" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

10.01.2013 15:59:45 TSI

Editör: Wan Haber