Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ve gazete sahipleriyle bir araya geldi.
Liman Park Restaurantta düzenlenen yemekte gazetecilere kırmızı gül veren Başkan Alıcık, basının toplumun bilgilendirilmesi ve ülke yararına yönlendirilmesi, aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirdiğini dile getirdi.
Nazilli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelinin de hazır bulunduğu yemekte konuşan Haluk Alıcık, gelişen teknoloji ile haberciliğin hız kazandığını ifade etti. Gazeteciliğin, fedakarlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu hatırlatan Alıcık, "Bilgi, haber ve toplumu ilgilendiren diğer konuların zor şartlar altında da olsa, kitlelere ulaştırılmasında önemli görevler icra eden, demokrasimizin dördüncü kuvveti basınımızın, değerli mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, başarılı çalışmalar dilerim" dedi. Alıcık, konuşmasının sonunda ise Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği 2012 Basın Ödüllerinde Nazilli'den ödül alan YeniAsır Nazilli Temsilcisi Ali Soydemir ve İHA Nazilli Temsilcisi Ümit Özmen'i tebrik etti.
(ÜÖ-MB-İK)

12.01.2013 16:23:04 TSI

Editör: Wan Haber