Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Esnaf Oda Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.
Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen kahvaltıya Nazilli'deki tüm oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katılırken Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir, Zabıta Müdürü Erkan Özdemir ve Satın Alma Müdür Mehmet Çelik hazır bulundu.
Oda Başkanları ve üyeleri ile tek tek ilgilenen Başkan Alıcık kahvaltı sırasında her masaya eşlik ederek oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. Okunan Yemek duasının ardından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık kahvaltının amacının bir araya gelip kaynaşmak sohbet etmek ve sorunları dinlemek olduğunu belirtti. Önümüzdeki günlerde daha kapsamlı ve geniş zamanlı bir toplantı düzenleyeceklerini ifade etti. Alıcık, "Kahvaltıya iştirak ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nazilli ekonomisinin en önemli insanlarısınız. Asıl derdimiz burada bir arada olmak ve sıkıntılarımızı paylaşmaktır. Samimi ve sıcak bir ortamda kahvaltı yapalım istedim. Biliyorum ki her zaman sizler bizim yanımızda biz de sizlerin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duydum" dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildikten sonra misafirleriyle tek tek tokalaşarak kapıda uğurladı.
(ÜÖ-MB-İK)

24.01.2013 15:46:15 TSI

Editör: Wan Haber