Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı belde Belediye Başkanı Muhammet Albuz, Türkiye'deki birçok kişiye faks çekerek, 'Mustafa Sarıgül Liderliğinde Birleşelim' çağrısında bulundu.
Bakacakkadı Belde belediye Başkanı Muhammet Albuz, çektiği faksta, ülke yönetimine son umudu ve inancı bağlanan değerler, Mustafa Sarıgül'ün başkanlığında bir araya gelmesi gerektiğini kaydetti. Başkan Albuz,
"Bu insanların meseleleri A'dan Z'ye izleyen birisiyim. Vatandaşlardan bir tanesi de benim. Ben herkesi dinliyorum, izliyorum. Bir isim listesi oluşturdum. Listedeki Bu isimlerin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül başkanlığında bu memlekete sahip çıkmasını istiyorum. Sarıgül, parti kurar kurmaz, ne yaparsa yapsın ama bu memleketin bir kurtarıcıya ihtiyacı var. Ben Mustafa Sarıgül gibi bir adamın işin başına gelmesini istiyorum ve onunla birlikte bu bahsettiğim insanlarında bunun ekibinde olmasını istiyorum. Onlarda bundan kaçınmasınlar. 100 yaşına da girsek bu topraklar bizim, bu millet bizim, bu vatan bizim, bu cumhuriyet, bu bayrak bizimdir. Buna el birlik sahip çıkacağız. Sarıgül ve böyle bir ekiple Türkiye'nin ekonomisi anında değişir. Emin olun ki Türk Milleti bileziğini satacak, altınını satacak, vatanına sahip çıkacaktır. Yeter ki dürüstlük olsun, dürüst idareciler olsun. Sarıgül ekibini kendisi gibi oluşturacaktır. Böyle insanlar bunun yanında olduktan sonra, ölsem bile gam yemem. Çünkü Sarıgül'ün ne yapacağını biliyorum. Önce adaleti sağlayacaktır. Çalışmayı sağlayacak, tarımı sağlayacak, hayvancılığı sağlayacak, üretkenliğini sağlayacaktır. Ancak böyle kurtulur memleket" dedi. Başkan Albuz, faksı Mustafa Sarıgül, Osman Özbek, Sabahattin Özkibar, Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker, Sabiha Kanatoğlu, Abdullatif Şener, Osman Pamukoğlu, Erdal Sarızeybek, Vural Savaş, Yekta Güngör, Mehmet Çanakçı, Sadettin Tantan, Ümit Kocasakal, Beyhan Şimşek, Fikri Sağlar, Gürsel Tekin, Haluk Koç, Muharrem İnce, Yılmaz Büyükerşen, Atilla Kart, Emin Çölaşan, Uğur Dündar, Saygı Öztürk, Mehmet Türker ve Ülkü Cevizoğlu'na gönderdi.
(SA-YHY-Y)

20.02.2013 18:12:52 TSI

Editör: Wan Haber