Hafta sonu ligin 2. yarısını Tokat maçı ile açacak olan İnegölspor'a Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından moral yemeği verildi.
Kulüp Başkanı, Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve bordo-beyazlı futbolcuların katıldığı yemekte konuşan Belediye Başkanı ve İnegölspor Şeref Başkanı Alinur Aktaş,  "Temennimiz İnegölspor'un 2. yarıda hedeflediği başarıya ulaşmasıdır" dedi
Hem kadroya yeni dâhil olan sporcularla bir araya gelmek hem de 2. yarı öncesi genel bir değerlendirmek için bu yemeğin organize edildiğini belirten Başkan Aktaş, "Takımımız güzel bir hazırlık dönemi geçirdi. Temennimiz İnegölspor'un 2. yarıda hedeflediği başarıya ulaşmasıdır. Arkadaşlarımıza zorluklar olacağını, engeller olacağını, sıkıntılar olacağını, ama bunları büyük bir sabır ve çalışkanlıkla aşmamız gerektiğini bir kez daha hatırlattık" diye konuştu.
Muvaffak olmak istediklerini belirten Aktaş, "Muvaffakiyet için gerekli potansiyeli kendimizde görüyoruz. Şimdiden sporcularımıza, teknik heyetimize ve yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah Tokatspor maçını galibiyetle bitirip seriyi devam ettireceğiz" dedi.
(MŞ)

24.01.2013 13:44:45 TSI

Editör: Wan Haber