Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara'da bir ilke imza atarak Ankara Ticaret Odası'nı (ATO) Keçiörenlilerin ayağına getirdi. Keçiören esnafı artık işlerini ATO'ya gitmeden sadece belediye binasına uğrayarak halledebilecek.
Keçiören Belediyesi binası içindeki Ankara Ticaret Odası(ATO) hizmet biriminin açılışı törenle yapıldı. Törene Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ATO Başkanı Salih Bezci, ATO Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur katıldı. Açılışta konuşan ATO Başkanı Bezci, yeni açılan şube sayesinde artık Keçiörenlilerin ATO'ya gitmeden her türlü hizmetlerinin görülebileceğini söyledi. Şubenin yerinin kendilerine bedelsiz veren Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür eden Bezci, "Bu yerin açılmasında Başkan Ak'ın çok büyük katkıları var. Bu açacağımız şubenin Keçiörenlilere, Ankara'ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Başkan Ak ise Keçiören Belediyesi'nin bir ilke daha imza attığını belirterek, "ATO şubesi, bir belediye binasının içerisinde olarak ilk defa Keçiören'de açıldı. Hayırlı uğurlu olsun. Buranın açılması ve yan tarafımızda sosyal güvenlik kurumunun da bir şubesini açmasıyla Keçiören'de ticaretle uğraşan esnaf kardeşlerimiz, ticaretle uğraşan kardeşlerimiz, merkeze gitmeden, ATO'ya ve SGK'ya gitmeden burada da işlerini halledebilecek hale gelmiş oldular. Bu güzel bir hizmettir. Bu hizmetin Keçiören'de açılmasını sağlayan başta ATO başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Keçiören'in artık bir "cazibe merkezi" haline geldiğine işaret eden Başkan Ak, "Keçiören oturumda, ticarette tercih edilen bir merkez haline geldi. Şu anda Türkiye'nin nüfus itibariyle en büyük ilçesi. Bunun yanında en fazla gayrimenkul hareketliliğinin olduğu ilçe. Çok tercih edilen, ticari anlamda da hareketliliğini artık kazanmaya başlayan bir merkez haline geldi" dedi.
Mustafa Ak, Keçiören'de üç üniversitenin faaliyet gösterdiğine dikkat çekerken, "Bunun yanında Keçiören'de liselerden oluşan bir eğitim kampüsü projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülüyor. Bu proje de Türkiye'de bir ilk olacak" bilgisini paylaştı.
Başkan Ak, Keçiören'in "hastaneler şehri" olarak anılan Etlik-Kasalar bölgesine de dev bir yatırım yapılacağı müjdesini vererek, "Bu yatırım Sağlık Bakanlığı tarafından hükümetimiz tarafından yapılacak. Keçiören böylece hizmet sektöründe de ağırlıklı olarak kendini hissettirmiş olacak" dedi.
(BK-ÖZ-Y)

23.01.2013 10:42:11 TSI

Editör: Wan Haber