Yeni Anne-Baba olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak olan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, geçtiğimiz günlerde bir kız çocukları dünyaya gelen Dr. Şenol Köstekci ve Dr. Hatice Köstekci çiftinin mutlu günlerinde de yalnız bırakmadı.
Doktor çiftin Edna Nas ismini koydukları bebeğe SAKEM tarafından hazırlanan hediye paketini takdim eden Başkan Aksoy, bu paketin en büyük özelliğinin tamamen SAKEM 'de üretilen ve dikilen eşyalardan oluştuğunu, bu nedenle kendileri için daha da anlamlı olduğunu söyledi.
Bu hizmetin SAKEM çalışanları tarafından sürdürülüp daha sonra gelir kapısı haline dönüştürüleceğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, "Bundan böyle Safranbolu Belediyesi olarak yeni doğan her bebeğe bu şekilde hediye vereceğiz. Türkiye'nin nüfusunun gençleştiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Cenabı Haktan, Edna Nas bebeğin öncelikle sağlıklı, kazasız, belasız bir şekilde, ülkesine ve ailesine hayırlı bir evlat olmasını diliyorum" dedi.
Dr. Çift Başkan Aksoy'a bu ince davranışından ötürü teşekkür ettiklerini belirterek, "Safranbolu Belediyesi ve Başkanımız bu nazik davranışı ile bir kez daha insana olan sevgi ve saygısını göstermiş oldu. Teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dediler.
(ET-ET-Y)

28.01.2013 17:45:21 TSI

Editör: Wan Haber