Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Akbelde sitesi sakinleriyle bir araya gelerek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başkanı Akgün, Muratçeşme mahallesine kapalı pazar yeri yapacakları müjdesini verdi.
280 haneden oluşan Akbelde sitesinin sakinleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, site sakinlerinin sorunlarını dinledi.Başkan Akgün, site sakinlerine Muratçeşme için Kapalı Pazar sözü verdi.
Muratçeşme Mahallesine mutlaka kapalı pazaryerinin yapılması gerektiğini vurgulayan Başkan Akgün, "Muratçeşme'ye kapalı bir pazar şart. Sokak aralarına kurulan pazarlar güzel görüntü oluşturmuyor. Hem de soğuk fırtınalı havalarda vatandaşımız rahat alışverişlerini yapamıyor. Bunun için proje çalışmalarımıza başladık kısa zamanda inşaatını başlatacağımız kapalı pazar yerimizle Muratçeşme halkına rahat bir nefes aldıracağız" dedi.
Site içerisindeki yolların tamiratlarının site duvarlarının çelik ve panel çit olacak şekilde yeşil olarak değiştirileceğini belirten Başkan Akgün, "Yapacağımız değişimler sonrasında Akbelde sitesi çok farklı bir görüntüye kavuşacak" şeklinde konuştu.
Kahvaltı sonrasında Akbelde site sakinlerinin de tek tek sorularını cevaplayan Başkan Akgün, çocuk parkının ve yönetim tesis binasının yapılacağı alanı inceleme sırasında bahçe içerisinde bulunan bir köpeği beslemeyi ihmal etmedi.
(HÇ-ET-Y)

26.12.2012 11:27:35 TSI

Editör: Wan Haber