Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, mesleklerini zor şartlar altında yürüten bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Basın mensuplarının zor şartlarda büyük fedakârlık göstererek çalıştığını hatırlatan Başkan Akdoğan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Yazılı ve görsel basında çalışan değerli gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Basın, katılımcı ve çağdaş demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Zor şartlarda büyük fedakârlık göstererek çalışan basın mensuplarımız, halkın doğru ve zamanında bilgi almasını sağlayarak kamu yararı adına çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkılarda bulunan televizyon, gazete, radyo, dergi, haber portalları gibi basın organlarında bulunan tüm arkadaşlarımıza, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım" dedi.
(YE-AÖ-Y)

10.01.2013 09:54:55 TSI

Editör: Wan Haber