Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sıksık bir araya gelen Başkan Akdoğan, bu kez Suat Baykal Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.
İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Akdoğan, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdoğan, Niğde'nin gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirterek "Yaptığımız projelerle Niğde geleceğe koşuyor. Niğde'de büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz" dedi.
Esnaf ziyaretleriyle de esnafın sorunlarını dinleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çalışmaları arasında esnafları sık sık ziyaret ederek beklenti ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayan Akdoğan, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Çarşı, pazar esnafı gezen Başkan Akdoğan, hem sorunları dinledi hem de bol ve hayırlı kazanç diledi.
Niğde'de büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini belirten Başkan Akdoğan, "Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Niğdemize hep birlikte katkı sunuyoruz" şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaf isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Esnaf "Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.
Talepleri dinleyen Başkan Akdoğan, esnafı yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi.
(YE-ZB-Y)

07.02.2013 14:05:42 TSI

Editör: Wan Haber