Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Kızılay Çayırova Şubesi yöneticileri ile kahvaltılı programda bir araya geldi.
Kızılay Çayırova Şubesi'nde gerçekleştirilen programda Kızılay Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu ve yönetimi ile bir araya gelen başkan Akbaş, Kızılay'ın önemine değindi. Kızılay'ın Osmanlıdan kalan bir miras olduğunun altını çizen Akbaş, "Kızılay milletimize uzanan bir merhamet elidir. Sizlerde biliyorsunuz ki her afette en büyük rol alan Kızılay'dır. Bu anlamda Türk Kızılay'ı ihtiyaçları merhamet sahiplerinden teslim alıp yine ihtiyaç sahiplerine ulaştıran bir gönül köprüsüdür. Çayırova Kızılay'ımızın da gerçekleştirdiği faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Yapılan kan bağış kampanyaları, ihtiyaç sahiplerine ulaşmanız ve daha birçok konuda yaptığınız faaliyetleri görüyorum bu anlamda sizleri tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Kendilerini ziyaret eden Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'a teşekkür ederek sözlerine başlayan Kızılay Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Kızılay'ın faaliyetlerinden kısaca bahsetti. Şube binası içerisinde gerçekleştirilen kahvaltılı programda belediyenin desteğinin de altını çizen Keskinoğlu, insanlığa hizmet eden bir kurum olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve kadın kolları, gençlik kolları ve tüm yönetim olarak hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.
(MA-MA)

09.01.2013 12:01:53 TSI

Editör: Wan Haber