Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yeni yıl öncesi mesaj yayınladı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yaklaşan yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Her yeni yılın umut olduğunu belirten Akaydın, "2013'ün öncelikle acı terör olaylarının yaşanmadığı, toplumsal huzur ve barışın bozulmadığı, halkımızın daha özgür, daha demokratik, daha adil bir Türkiye'de yaşadığı, aydınlık bir yıl olmasını umut ediyorum. Antalya'ya en iyi hizmeti verebilmek için tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden sizler için gönülden çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.
Göreve geldiklerinden bu zamana kadar 44 büyük projeyi hayata geçirdiklerini belirten Akaydın, " Hurma İleri Atıksu Arıtma Tesisi, Dev Akvaryum, Antalyamızı cadde güzelleştirme projesi, Yat Limanı düzenlemesi, Sarısu Mesire Alanı, Düden Park 2'nci etabı, Güneşev, Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri, 40 kırmızı engelsiz otobüs, Oyuncak Müzesi, Akdeniz Sanayi Çıraklık Gençlik Merkezi, Atatürk ve Aksu Kültür Merkezleri, Fatih Üstgeçidi, Rauf Denktaş Caddesi, kadınlara özel modern spor merkezleri gibi birçok önemli yatırımı Antalyamıza kazandırdık. 2013 de önceki yıllar gibi hizmet dolu bir yıl olacak. İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı, Gençlik Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesisi, Karaalioğlu Kültür Merkezi, Akdeniz Kent Parkı, Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi, Ali Çetinkaya ve Hasan Subaşı caddeleri güzelleştirme projeleri, 10 bin hayvan kapasiteli Doğal Yaşam Parkı, yeni mezarlık gibi birçok projeyi yeni yılda Antalyalıların hizmetine sunacağız" ifadesini kullandı.
Altyapıdan çevreye, sosyal hizmetlerden kültür ve sanata kadar dünya kenti Antalya'ya yaratmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Akaydın, "Engellilere, sosyo-ekonomik yetersizlik içindeki vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımızı hassasiyetle sürdüreceğiz. Atatürk Cumhuriyeti'nin örnek, modern bir Antalya'sı için var gücümüzle çalışıyoruz. En büyük desteği ve gücü de siz değerli Antalya halkından alıyoruz. 2013 yılının kentimize sağlık, esenlik ve aydınlık dolu günler getirmesini diliyor; tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum" diye konuştu.
(ÇY-Y)

30.12.2012 16:31:29 TSI

Editör: Wan Haber