Yaptığı hizmet ve çalışmalarıyla toplumun her kesiminin takdirini toplayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a, Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Beyaz Küre Ödülleri Töreni'nde başarı plaketi verildi.
4. Beyaz Küre Ödülleri, Dedeman Oteli'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül töreni siyaset, iş ve basın dünyasının önemli isimlerini biraraya getirdi. Törene katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Ankara'ya yaptığı hizmetlerden dolayı başarı plaketine layık görüldü. Başkan Ak'a plaketini sunan TUTAP Başkanı Fikret Yıldız, başarılarının devamını diledi. Kendisini ödüle layık gördükleri için TUTAP'a teşekkür eden Başkan Ak, yaptıkları çalışmaların bir hizmet yarışı olduğunu belirterek, "Bu ödül de hizmet yarışı içerisinde bizim için bir teşvik oluyor" dedi.
Gecede, Türkiye'nin tanıtımında belirleyici rol oynayan kişi, kurum ve kuruluşlara 26 ayrı kategoride ödül verildi. TUTAP, Türkiye'nin yurtiçinde ve yurtdışında, etkili ve kapsamlı olarak tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapıyor ve projeler üretiyor ve bu alanda kamuoyunu bilinçlendirme misyonu ile hareket ediyor.
(BK-ÖZ-Y)

07.02.2013 15:54:44 TSI

Editör: Wan Haber