AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Başkan Yardımcıları ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Papuççular Mahallesini ziyaret ederek sorunları dinledi.
AK Parti Adapazarı İlçe Heyetini Papuççular Mahalle temsilcisi Ali Genç ve mahalle sakinleri karşıladı. İlçe Başkanı Mustafa Ak, yapılan hizmetler ve çalışmalar konusunda mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Başkan Ak; "Adapazarı İlçemizin çehresi son yapılan yatırımlarla birlikte değişiyor. İki yeni İmam Hatip Lisesi, Yeni Kaymakamlık binası ve yanına yeni lise binası yapılıyor" dedi.
Başkan Ak, sosyal devlet olmanın sorumluluklarına vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti: "Camili Mahallesinde ülkemizde sınırlı illerde olan İşitme engelliler eğitim merkezi, engelli vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Yaşlı vatandaşlarımız talep etmesi halinde maaşlarını PTT evine kadar geliyor elden teslim ediliyor. Yine yatarak tedavi gören vatandaşlarımızın bakım giderlerini ve hizmetleri Sağlık Bakanlığı tarafından karşılanarak ailenin yükü bir nebze olsun azaltılıyor."
Mahalle sakinleri ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanı Mustafa Ak'a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
(SC-İÇ)

01.02.2013 10:05:19 TSI

Editör: Wan Haber