Keçiören'de 14 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlendi.
Keçiören Belediyesi ve Antares AVM işbirliğiyle düzenlenen toplu nikah töreninde 14 çiftin nikahını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak kıydı.
Antares AVM bünyesindeki nikah salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birbirini seven çiftleri evlendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ailenin, toplumun temeli olduğunu vurgulayan Başkan Ak, "Ailenin de temelinde sevgi, saygı vardır. En az üç çocuk olmak şartıyla Başbakanımızın tavsiyesini tutalım" dedi.
Nikah sırasında gençlere esprili sorular yönelten Başkan Ak, "Şimdi çiftlere evlenmek isteyip istemediklerini soralım. Bakalım ne kadar kararlılar? Çünkü bu masada verilecek karar son karardır" diye konuştu. Çiftlerin toplu nikahını kıyan Başkan Ak, dünya evine giren gençleri kutladı, evlilik cüzdanlarını ise gelinlere verdi. Başkan Ak'ın çiftlere nikah hediyesi ise nostalji radyo oldu.
Törende Demet Akalının "Evli, Mutlu, Çocuklu" şarkısı çalınırken gelinler, şarkının nakaratını Başbakan Erdoğan'ın tavsiyesini hatırlatacak şekilde "Evli, Mutlu, 3 Çocuklu" diye değiştirerek söyledi. Nikah merasiminin ardından ilk danslarını yapan çiftler, daha sonra hep birlikte düğün pastalarını kesti. Tören, mutlu çiftler ve yakınlarının Ankara havaları eşliğinde yaptığı danslarla sona erdi.
(BK-MO-Y)

15.02.2013 11:08:01 TSI

Editör: Wan Haber