AK Parti’den Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduktan sonra seçim çalışmasına büyük bir hız veren Necdet Takva, deyim yerindeyse her mecrada at koşturuyor. Gerek kapı kapı ev ziyaretleri gerek ise esnaf ziyaretlerinde bulunuyor.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, çok daha güzel bir şehir inşa edebileceklerini söyledi. Takva, “Bu ülke hepimizin arkadaşlar. Ve bu Şehir... Birlikte çok güzel bir ülke, çok güzel bir şehir oluşturabiliriz. Güzel düşünürsek olur, Güzel düşünmezsek olmaz!.”  ifadelerini kullandı.

SEÇMENE 'BAŞKALARININ FİKİRLERİNİN PEŞİNDEN KOŞMAYIN' ÇAĞRISI

Takva, insanın kendi olması gerektiği ifade ederek, başkalarının peşinde koşmamak gerektiğini dile getirdi.

“Kendiniz olun arkadaşlar” diyen Takva, “Kendi fikirleriniz olsun, kendi yazdıklarınız...

Bu iyi bir şeydir. Kuyruk olmamak lazım, hep yorum yapan, başkasının yazdıklarından durum çıkaran, hayatı eleştiri üzerine kurmak...

Bu iyi bir şey değildir. Bize inanan, güvenen herkesten ricamdır; Kendi mahallenizde, sitenizde komşularınız, akrabalarınız, hısımlarınız, arkadaşlarınız ile bir araya gelin, toplanın, istişare edin. Bu şehre dair hayallerimizden söz edin. Şehrin huzuruna, zenginliğine duyulan ihtiyaçtan söz edin” ifadelerini kullandı. (Van Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber