Başkale Belediye Başkanı Açıkalın, Halkla İlişkiler ve Personel Müdürlüğü’nün düzenlediği toplantıda belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Belediye Eğitim Destek Evi’nde yapılan toplantıda personelin verimliliğini artırmak, karşılıklı fikir alışverişi yapmak istediklerini ifade eden eski belediye başkanı İhsan Güler, 4 yıl boyunca personelle birlikte üretilen projeleri değerlendirmeyi ve vatandaşlara hizmetin daha sağlıklı götürülmesini amaçladıklarını belirtti. Kendileri için şahıs değil partilerinin daha önemli olduğunu belirten Güler, “Biz burada ortağız. Halkın seçilmişleri burada ne kadar sorumluysa, Başkale halkına karşı sizlerde o kadar sorumlusunuz. Burada Başkale için nasıl daha iyi bir hizmet sunabiliriz diye toplandık ve bu konu içinde hep birlikte hareket edip karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi ne kadar pekiştirirsek, hizmet götürme noktasında da o kadar başarılı oluruz” dedi.


""

Personel ile düzenli olarak yapılan verimlilik toplantılarının önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Eylem Açıkalın, “Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda birimlerimizde gördüğümüz ve tespit ettiğimiz eksiklikleri konuşuyoruz. Toplantı yaptığımız her birim de kendi üzerlerinden kendi problemlerini anlatıyorlar” dedi.


Hizmet ve sorumluluk bilincinde iletişimin çok önemli olduğunu, belediyeye gelen tüm vatandaşların memnun bir şekilde ayrılmaları için dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Açıkalın, “Sorunların daha seri giderilmesi içinde birim amirleri ile daha sık bir paylaşım içerisinde olacağız” diye konuştu.


Konuşmaların ardından belediye çalışanları da söz alarak sorunları ve önerilerini anlatmalarının ardından toplantı sona erdi.

Editör: Wan Haber