Başkalespor yeni transfer edilen oyuncular için imza töreni düzenledi. Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen imza törenine Başkalespor Kulüp Başkanı Rıdvan Sarı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, kulüp yöneticilerinden Cafer Koç, Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge katıldı.

2015-2016 futbol sezonunda Van'ı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Başkalespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

3'ncü Lig'e yükselmeyi hedefleyen Başkalespor bir dönem Beşiktaş'ta 4 sezon forma giyen tecrübeli futbolcu Hakan Sayın ve süper lig ekibi Balıkesirspor'dan Enes Bilgiç'i renklerine bağlarken,  diğer taraftan profesyonel takımlarda forma giyen 6 profesyonel futbolcu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

TAKIMIN MORALİ ÜST SEVİYEDE

Van TSO'da gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkalespor Kulüp Başkanı Rıdvan Sarı, yeni sezona güçlü bir takımla gireceklerini belirterek, hedeflerinin 3.lige çıkmak ve bu doğrultuda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Futbolcuların ve teknik kadronun kısa süre içinde uyumu sağlayacağını dile getiren Kulüp Başkanı Rıdvan Sarı, takımda moral ve motivasyonu üst sevide tutacaklarını kaydetti. Sarı, "Oyuncularımızın üzerine düşeni fazlasıyla yapacağına inancımız tam. Çalışmalarımız kendi tesislerimizde Teknik Direktörümüz Battal Sarıca öncülüğünde yaklaşık 1 haftadır devam ediyor. Yeni transferlerimizde takıma dâhil oldu ve takım içinde şimdiden forma için tatlı bir rekabet başladı. Takım 1 hafta sonra Nevşehir kampına gidecek.  Nevşehir'de yaklaşık 15 gün sürecek olan kampta hazırlık maçları yapacak olan takımımız kampta yapacağı hazırlık maçları ile lige hazır hale gelecek. Futbolcularımızla iyi bir iletişimimiz var ve gönül birlikteliğimiz sürekli daim olacak. İnşallah sezon sonunda taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.

TRANSFERLER İDDİALI KONUŞTU

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinden Başkalespor'un yeni transferleri şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

HAKAN SAYIN

Başkalespor'un yeni transferlerinden ve bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Hakan Sayın, Başkalespor'un genç ve tecrübeli futbolcularıyla geleceği olan bir takım olduğunu ifade ederek, ben ve arkadaşlarım hedefi olan, şampiyonluk isteyen bir kulübe geldik ve bu sezon şampiyon olacağız.

ATAKAN ERMAN

Geçen sezon Beylerbeyispor'da kaleyi başarıyla koruyan tecrübeli eldiven Atakan Erman, Başkalespor'un yeni kadrosuyla kendilerine heyecan verdiğini belirterek Van'ın en iyi takımlarından biri olacaklarını söyledi.

OZAN CAN

Van'a ve Başkalespor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Ozan Can,  oynadığı takımlarda şampiyonluklar yaşadığını ve bu sezon burada olduğunu söyledi. Can, "Başkalespor, çıtayı yükseltti. O çıtayı inşallah birlikte hedefe taşıyacağız'' dedi.

TURGAY KILIÇ

Başkalespor ve Başkale halkına taraftarlarına şampiyonluk yaşatmak için geldiklerini belirten, Turgay Kılıç, "Arkadaşlarımızla Van'a gelirken, tek düşüncemiz vardı oda Başkalespor'u layık olduğu lige çıkarmak ve bu hedef doğrultusunda geldik. Burada olduğum için mutluyum. İnşallah sezon sonu Başkalespor'u şampiyon yapacağız'' dedi.

ENES BİLGİÇ

Süper lig ekiplerinden Balıkesirspor'dan transfer edilen tecrübeli futbolcu Enes Bilgiç, "Başkalespor'da başarılara imza atmak için geldim. Bunu yapacak kadroya sahip olduğumuzu söylediler bana. Bende elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

ABDURRAHMAN ELYESA

Şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Transferinin her iki taraf için hayırlı olsun.

TRANSFERLER:

Atakan ERMAN (Beylerbeyispor) (KALECİ)

Turgay KILIÇ, (Tepecikspor)  (SOL BEK)

 Hakan SAYIN, (Çatalca) (ÖN LİBERO)

Enes BİLGİÇ, Balıkesirspor (FORVET)

Ozan CAN, (Babaeskispor) (SAĞ BEK)

Abdurrahman Elyesa, Abdulgaffar Âdemoğlu, (Keşan Anafartalarspor), (STOPER)

(Rıdvan Can - Vandaspor)

Editör: Wan Haber