Rıdvan Can

Bölgesel Amatör Lig’de 1.hafta heyecanında  Başkale ilçe stadı’nda Tatvanspor’u konuk eden temsilcimiz  Başkalespor sahadan 0-1 mağlup ayrıldı. Lige şampiyonluk iddiası ile başlayan Başkalespor, seyircisi önünde kazanmak için çıktığı bu karşılaşmada 60’ncı  dakikada yediği golle yıkıldı.  Savunmada yaşanan kademe hatasından kalesinde golü gören Başkalespor  beraberlik golü için Tatvanspor kalesine atatklarını sıklaştırdı aradığı golü bulamadı. Rakip takımın ataklarında da savunma ve kaleci gole geçit  vermedi ve karşılaşma 0-1 Başkalespor’un mağlubiyeti ile sonuçlandı.  Başkalespor  haftaya Bingöl deplasmanına gidecek.

BAŞKAN: MÜCADELEDEN MEMNUNUM
Başkalespor Kulüp Başkanı Rıdvan Sari; Tatvanspor ile oynanan maçta takımının oynadığı futbolu beğendiğini ancak sonuca gidemediklerini ifade ederek, "Sezonun ilk maçıydı. Çocuklar bu gün canını dişine taktı, uğraştı, koştu, mücadele etti. Son dakikalarda atamadığımız 3-4 net pozisyonumuz var. Kazanmak için her şeyi yaptık fakat kalemizde şansız bir gol gördük futbolda bunlar olur. Yolumuza devam edeceğiz"şeklinde konuştu.

BATTAL SARICA: ÜZGÜNÜZ
Başkalespor'un deneyimli teknik direktörü Battal Sarıca, lige galibiyet ile başlamak istediklerini belirtterek, “ Öncelikle oyuncularımı ellerinden gelen mücadeleyi sergiledikleri için kutluyorum. 3 puanla başlamayı çok istedik fakat savunmada yapılan bir kademe hatasından golü gördük ve kolay kazanacağımız maçı kaybettik üzgünüz"şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber