WanHaber.com - Haber Merkezi

Seçim çalışmaları ve taziye ziyaretlerinde bulunmak üzere sabah saatlerinde Van’ın Başkale İlçesine kalabalık bir heyetle gelen AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Çoban ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak taziye ziyareti ziyaretinde AK Parti heyetine tepkiler olurken, bir grup vatandaşlar Başkale'de AK Parti heyetinin dolaşmamasını gerektiğini söyleyerek uyardı. Taziye ziyaretinin ardından esnafları da ziyaret eden AK Partililer, esnafın istek ve sorunlarını dinledi. Sorunların çözümü konusunda adım atılacağını ve amaçlarının hizmet etmek olduğunu belirten Faruk Alpaslan, “Bir Başkaleli olarak sıkıntıları gidermek ve ilçeme yatırım yapmak, gençleri işsizlikten kurtarmak ve hizmet için milletvekili adayı oldum” diyerek başta esnaflar olmak üzere tüm Başkalelilerin hizmetin en iyisini hak ettiğini dile getirdi.

Esnaf ziyaretinin devam ettiği sırada AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda’nın kardeşi ne yumruk atan, bir grup vatandaş ak parti heyetinin Başkale'de çıkmaması durumunda olayların büyüyeceğini söyledi. 

Olayların ardından AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda ile Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.

Editör: Wan Haber