Başiskele Belediyesi mahalle halkının ve gençlerin ihtiyacı olan park ve spor kompleksi sayısını her geçen gün arttırıyor.
Yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra halkın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam eden Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanların yanı sıra dünya standartlarına uygun basketbol, voleybol, futbol oynamaya müsait alanlar inşa ediyor. Etrafı tel örgü ile çevrili alanlar güvenli olarak yapılıyor.
Çocuk ve yetişkin kişilerin spor aktivitelerini gerçekleştirebileceği spor sahalarını arttıran ve insanların sosyalleşebilmesi için imkan sağlayan Başiskele Belediyesi herkesin kullanımına açık modern spor sahaları oluşturulmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Sahil mahallesi Ağadayı Caddesi ve Yolbaşı Sokak arasında kalan alana suni çim futbol sahası yapılıyor. Karadenizliler Mahallesi Dere Sokak'ta yeni park yapımına başlayan ekipler bu alana çocuk oyun grubu, futbol sahası ve tek potalı basketbol sahası yapmak için çalışmalara başladı. İlçede bulunan tüm konutlardaki park alanlarını bakıma alan Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri toplamda 52 parkta çalışma başlattı. Oyun gruplarının eskiyen parçalarını değiştiren ekipler zeminlere beton atarak kauçukla kaplıyor. Ayrıca spor sahalarında çevre direkleri ve tel çitler onarılıyor.
(İÇ-İÇ)

04.01.2013 17:38:04 TSI

Editör: Wan Haber