Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Drama Caddesi üzerinde eski belediye binasını yıkarak oluşturduğu meydan projesinin birinci bölümünü tamamlayarak vatandaşların kullanımına sundu.
Osmanlı mimarisinde yapılan şark köşesinin bulunduğu meydanda Osmanlı çeşmesi, mini bir kuyu ve dere yatağı, saat kulesi ve havuz bulunuyor. Bu tesisin hemen yanında bulunan Ramadan Sokak ta ikinci bölümü başlayan çalışmada oturma teraslı süs havuzu yapılıyor.
Başiskele Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Kent Estetik çalışmalarını kapsamında başlattığı çalışmalar devam ediyor. Yeni ve farklı projelere imza atan Başiskele Belediyesi görsel olarak farklı bir çalışmaya daha imza atıyor. Yeni projede şelalesi olan oturma teraslı süz havuzu yapılıyor. Vatandaşların daha fazla yararlanabilmesi için havuzun çevresine oturma bankları monte edilecek. Özellikle yaz aylarında genç yaşlı herkes huzurlu bir vakit geçirecek. Alanın bir bölümüne yapılacak olan kara fırında isteyen vatandaşlar ekmeklerini pişirebilecek.
(İÇ-İÇ)

04.01.2013 13:00:47 TSI

Editör: Wan Haber