Başiskele Belediyesi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) gidiyor. Bu yıl 24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul-TÜYAP Büyükçekmece Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarda, Başiskele'nin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünler de tanıtılacak.
İstanbul'da düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Seyahat Fuarında 17. kez yapılan ve dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMITT Fuarı'na 70 ülke ve yüzlerce turizm merkezinden 4 bin 500'e yakın katılımcı geliyor. Geçen yıl EMITT Fuarı'na 2012 yılında dünyanın 62 ülkesi ve Türkiye'nin 150 şehir ve turizm beldesinden katılım gerçekleşmiş, 60 bin 500 metrekare fuar alanını 4 bin 500 uluslararası katılımcı, 57 bin profesyonel ve 71bin tatilci ziyaret etmişti.
Bu önemli organizasyonda Başiskele'nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri etkin bir şekilde tanıtılacak. Başiskele Belediyesi Salon 8-A'da açacağı stant'ta 3 bin adet servi fidesi, magnet kalem, Başiskele kartpostalları ve Başiskele'nin güzelliklerinin anlatıldığı broşürler dağıtacak. Stantta hazır bulunacak hattat sanatçısı Başiskele'nin güzelliklerinin anlatıldığı fotoğraflara stant ziyaretçilerin adlarını yazarak günün anısı olarak hediye edecek. Katılımcılara ayrıca Başiskele'den dünyaya açılan Yuvacık Su fuar alanında ücretsiz olarak ikram edilecek. Fuarın son gününde ise Başiskele orkestrası saat 14:00'da fuar alanında konser verecek.

21.01.2013 17:36:31 TSI

Editör: Wan Haber