Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Adnan Menderes Stadı'nın basın tribünün düzenleneceğini açıkladı.
Aydın Gazeteciler Cemiyeti(AGC) Başkanı Suat Deniz, yönetim kurulu üyesi Hüsamettin Kaçar ile birlikte Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ı ziyaret etti. Gazetecilerin, Aydınspor 1923'ün maçlarında yaşadığı eksiklikleri dile getiren Suat Deniz, Akın'a isteklerini anlattı. Aydınspor 1923'ün maçlarına Aydın dışından da gazetecilerin geldiğini ifade eden Suat Deniz, "Basın tribününde priz, internet ve koltuk konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Ayrıca, foto muhabiri olarak sahada çalışan arkadaşlarımız yağmurlu havalarda sıkıntı yaşıyor. Müdürümüzün bu konuda destek olacağını düşündük. Kendisini bundan dolayı ziyaret ettik" dedi.
AGC Yönetim Kurulu Başkanı Suat Deniz'i yeniden seçilmesinden dolayı tebrik eden Zeynel Akın'da gazetecilerin kendilerinin gözü,kulağı ve sesi olduğunu ifade etti. Eksiklikler konusunda hemen hareket edeceklerini ifade eden Akın, "Çanakkale Dardanelspor maçına kadar eksiklikleri gidermeyi planlıyoruz. Gerekli talimatları stad müdürümüz Serdar Küçük'e verdik" ifadelerini kullandı.
(GY-MB-İK)

29.01.2013 16:29:07 TSI

Editör: Wan Haber