Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy, Salihli'de görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.
Salihli Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen kahvaltıya Başhekim Op. Dr. Gökhan Gürsoy, İdari ve Mali İşler Müdürü Adem Arslan, Salihli'deki yerel gazete ve basın çalışanları katıldılar. Basın mensupları ile bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu belirten Başhekim Gürsoy, göreve geldiği günden bugüne hastanede gerçekleştirilen yenilikler, devam eden çalışmalar ve Devlet Hastanesi'ne yapılacak 75 yataklı ek bina hakkında bilgiler verdi. Devlet Hastanesi'nde geçtiğimiz yıl yaklaşık 580 bin hastaya poliklinik hizmetinin verdiliğini belirten Gürsoy, yeni yapılacak ek bina ile yeni birimlerin de kurulacağını ve kemoterapi tedavisi gören hastaların önümüzdeki yıllarda Manisa ve ya İzmir'e gitmelerine gerek kalmadan Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavi görebileceklerinin de müjdesini verdi.
Kahvaltının ardından Başhekim Gürsoy, basın mensuplarına yeni doğan yoğun bakım ünitesini ve görüntüleme birimlerini de gezdirerek bilgiler verdi.
(ES-ERG-Y)

17.01.2013 13:35:09 TSI

Editör: Wan Haber