Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın her ay yaptığı "Ulusa Sesleniş" konuşmasının adı değişti. Erdoğan'ın 'Ulusa Sesleniş' konuşması bundan "Millete Hizmet Yolunda" adıyla yayınlanacak.
Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın her ay sonunda gerçekleştirdiği "Ulusa Sesleniş" konuşmasında isim değişikliği oldu. Erdoğan'ın ay sonunda gerçekleştireceği konuşmaları bundan sonra "Millete Hizmet Yolunda" adıyla yayınlanacak. Başbakan Erdoğan her ay sonunda yaptığı konuşmada ise bütün ay boyunca gerçekleştirdiği temasları anlatarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyordu.
Erdoğan'ın "Millete Hizmet Yolunda" şeklinde yayınlanacak olan konuşmasına ayrıca görsel öğelerde eklenecek. Başbakan Erdoğan'ın konuşması sırasında konuyla alakalı olan video görüntüleri de ekrana yansıtılacak.
Başbakan Erdoğan'ın bugüne kadar "Ulusa Sesleniş" adı altında gerçekleştirdiği konuşma, ilk olarak 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Başbakanlığı döneminde 'İcraatın İçinden' adıyla başlamıştı.
Yeni formata göre, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasında 'Ulus' kelimesi yerine 'Millet' kelimesini tercih edilerek konuşma televizyonlarda yayınlanacak.
Başbakan Erdoğan'ın isim değişikliğiyle ekrana gelecek olan ''Millete Hizmet Yolunda'' programı, bu akşam yayınlanacak.
(AT-ÖK-Y)

31.01.2013 13:25:39 TSI

Editör: Wan Haber