AK Parti Yozgat Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İstanbul'da düzenlenen EMİTT 2013 Fuarında Yozgat stantını ziyaret etti.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı, EMİTT 2013 fuarında Yozgat'ın tanıtımı için bulunan Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Yusuf Başer karşıladı. Yozgat'ın tanıtılması için yapılan gayretlerden dolayı Vali Yazıcı ve Belediye Başkanı Başer'e teşekkür eden Bozdağ, "İlimizin tanıtıma ihtiyacı var. Yozgat bu tanıtımlarla inşallah turizm sektöründe hak ettiği yere gelecektir. Bu tanıtımlarla ilimiz yerli ve yabancı turizmcilerin dikkatini çekecektir" dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Başbakan Yardımcısı Bozdağ'a teşekkür eden Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, "Sayın Bakanımızı gelişi bizi son derece memnun etti. İlimiz tanıtımın da kendilerinden destek istedik. Anadolu'nun tam ortasında bulunan Yozgat, tarihi ve turistik yapı itibariyle gün yüzüne çıkmamış eserler barındırıyor. Bunları bakanımızın sayesinde Türkiye'ye gerekse tüm dünyaya tanıtmayı planlıyoruz" diye konuştu.
(ÖE-AÖ-YHY-Y)

25.01.2013 18:26:43 TSI

Editör: Wan Haber