Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, vefat eden 40 yıllık aile dostu Şükriye Sıçrar için damadı Nurettin Ayyıldız'a taziye ziyaretinde bulundu.
Manisa programı dönüşünde uğradığı Afyonkarahisar'da, Dumlupınar Mahallesinde oturan Ayyıldız ailesinin evine gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve Ayyıldız ailesi üyeleri karşıladı.
Yaklaşık 1 saat süren taziye ziyareti sonrasında, çıkışta gazetecilere ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Arınç, "Nurettin Ayyıldız beyin evine ziyarete geldim. Bizim Manisa'dan çok sevdiğimiz 40 yıllık komşuluğumuzu yapan Sıçrar ailesinin damadı. Şükriye Hanım teyze annemin, Hasan amca da babamın arkadaşıydı. Rahmetliyle 40 yıl birlikte oturduk. Sonra memleketleri Afyonkarahisar'a gelmişlerdi. Şükriye hanım teyze bir ay kadar önce rahmetli oldu. Biz de Manisa'dan Ankara'ya geçerken aileyi ziyaret etmek taziye ziyaretinde bulunmak istedik. Allah kabul etsin. Dostluklar böyle kalıcı olmalı. Acılar ve sevinçler paylaşılmalı. Biz ziyaretimizi yaptık sağ olsun sayın valimiz ve arkadaşlarımızda katıldı. Şimdi Ankara'ya döneceğiz'' diye konuştu.
Nurettin Ayyıldız da, Arınç'ın çok eski bir dostları olduğunu kendisinin cenazeye katılamadığı için taziye ziyareti gerçekleştirdiğini kaydetti. Ayyıldız, aile dostları Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a Afyonkarihasar'ın yöresel ürünlerinden ikram ettiklerini söyledi.
(GC-YHY-Y)

04.02.2013 21:51:08 TSI

Editör: Wan Haber