Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Gaziantep'i ziyaret edecek. Toplu açılışlar gerçekleştirecek olan Başbakan Erdoğan, ziyaretin son gününde ise İslahiye ve Nizip'teki Suriyeli sığınmacıların bulunduğu çadır kentleri de ziyaret edecek.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu programı belli oldu. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Başbakan Erdoğan Cumartesi ve Pazar günü Gaziantep'i ziyaret edecek. Başbakan Erdoğan ilk olarak öğlen saatlerinde Karataş Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek olan toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan, toplu açılış töreninin ardından ise saat 15.00-16.00 saatleri gibi Gaziantep Üniversitesi'nde kendisi için düzenlenen fahri doktora törenine iştirak edecek.
ERDOĞAN, İSLAHİYE VE NİZİP ÇADIR KENTİNİ DE ZİYARET EDECEK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep ziyaretinin son günü olan 20 Ocak Pazar günü ise Suriyeli sığınmacıların barındığı İslahiye ve Nizip çadır kentlerini ziyaret edecek. Burada Suriyeli sığınmacılarla bir araya gelecek olan Başbakan Erdoğan'ın çadır kentte incelemelerde bulunması bekleniyor. Erdoğan son olarak 29-30 Aralık 2012 tarihinde Şanlıurfa'ya bir ziyaret gerçekleştirerek Akçakale'de Suriyeli sığınmacıların bulunduğu çadır kenti ziyaret etmişti.
Başbakan Erdoğan'ın, Gaziantep ziyaretinin ardından ise Ankara'ya dönmesi bekleniyor.
(AT-ÖK-Y)

14.01.2013 17:20:20 TSI

Editör: Wan Haber