Uğur Tunçdemir - WanHaber.com ÖZEL
 
Başbakan Erdoğan, eylül ayının ortasından itibaren öncelikle yeni kurulan 13 büyükşehir olmak üzere her hafta bir büyükşehre giderek yerel seçimdeki belediye başkan adayını mitingle açıklayağını duyurmuştu. AK Parti Van Milletvekili Mustaf Bilici ise sosyal medya hesabı üzerinden Başbakan Erdoğan'ın Van'a geleceği tarihi açıkladı.
 
İLK MİTİNG ŞANLIURFA'DA YAPILACAK
İlk olarak Aydın, Balıkesir, Denizli, Hatay, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa ve Van büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklayacak olan Başbakan Erdoğan'ın mitingleri Şanlıurfa'dan başlatacak. Başbakan 14-15 Eylül'de Şanlıurfa'da, 12-13 Ekim'de İzmir'de, 16-17 Kasım'da da Diyarbakır'da miting yapması bekleniyor. 
 
ERDOĞAN VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLAYACAK
Milletvekili Bilici sosyal medya hesabı üzerinden Başbakan Erdoğan'ın 26-27 Ekim tarihleri arasında Van'a geleceğini duyurdu. Erdoğan'ın Van Büyükşehir belediye başkan adayını da bu tarihte Van'da yapacağı miting ile açıklaması bekleniliyor.
 
AK PARTİ'NİN YENİ İL BİNASI HİZMETE AÇILIYOR
Beşyol civarında bulunan 6 katlı bir binaya taşınan AK Parti Van il Başkanlığı'nın resmi açılışını da Başbakan Erdoğan'ın yapması planlanıyor.
Editör: Wan Haber