Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda 365 tesisin açılışı ile 369 çevre temizlik ve denetim aracının dağıtımını gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çubuk'a verilen çöp kamyonunun anahtarını Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'e bizzat kendisini verdi.
Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende 1.5 milyar liralık dev yatırımla 365 tesisin açılışı yapılarak, 389 çöp kamyonu, çevre temizlik ve denetim aracı belediyelere teslim edildi. Törende 311 belediye arasından seçilen ve tüm belediyeleri temsilen 13 belediye başkanına anahtarları Başbakan bizzat kendisi verdi. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'de 115 bin lira değerindeki çöp kamyonunun anahtarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Törende yapılan tezahüratlar sonucu Çubukluların bulunduğu bölgeye dönen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir eliyle anahtarı Başkan Özden'e vererek diğer eliyle de Çubuklulara selam verip, 'Çubuk, biz sizinle gurur duyuyoruz' diye seslendi.
Törenin ardından Başbakan Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve anahtar alan 13 belediye başkanı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, verilen 115 bin TL değerindeki 7 ton kapasiteli çöp toplama aracının Çubuk Belediyesi'ne kazandırıldığından dolayı oldukça mutlu olduğunu açıkladı. Yeni çöp kamyonun ilçeye hayırlı uğurlu olmasını dileyen Özden, "Araç filomuza yeni bir araç daha kazandırılmış oldu. Belediyemiz bütçesinden harcama yapılmadan kazandırdığımız bu yeni çöp kamyonu ilçemize hayırlı olsun. Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar'a, tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize ve parti teşkilatımıza ilçem adına sonsuz teşekkür ederim" dedi.
(EDA-ÖZ-Y)

18.01.2013 11:53:27 TSI

Editör: Wan Haber