Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarında Van'da yaptığı konuşmada Musevilerin verdiği ödül hakkında çok sert konuştu. "Bundan sonra da bütün azınlıklar benim ülkemde huzur içinde barış içinde yaşayacak. Bu arada bir şey oldu. Neymiş Amerikan Musevi Komitesi bana verdiği ödülü geri istiyormuş. Eğer bu zulme bu soykırıma destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın." dedi

"GAZZE YÜREĞİMİZİ DAĞLADI"
Bu Ramazan'ı ve bayramı buruk geçirdik. Bayram'da kazada kaybettiğimiz 100 vatandaşımız bizi hüzne gark ettik. Suriye, Mısır, Mynammar'da ve tüm islam ülkerinde yaşananlar bizi çok üzdü. En çok Gazze'de yaşananlar bizim yüreğimizi dağladı.


HASTANELERE BOMBA YAĞDI
İsrail ramazan demedi, bayram demedi 1300 kardeşimizi şehit etti. Gazzeli çocuklar bayramı göremedi. Kumsallarda, okullarda, evlerinde öldürüldüler.

Hastanelere gittiler ve üzerlerine yağan bombalarla alçakça öldürüldüler.

Ben İsrail'in bu soykırımına soykırım deyince birileri rahatsız oluyorlar. Van'dan tüm dünyaya sesleniyorum. Allah aşkına bu İsrail yönetiminin yaptığının Hitler'den ne farkı var. Bu faşizmdir, bu Hitler'in ruhunu yaşatmaktır.

"İSRAİL HİTLER'İN YAPTIĞINI YAPIYOR"
Ne diyordu Hitler acımasız olabiliriz Almanya'yı kurtardığımızda adalet gelecektir. Ahlaksız olabiliriz ama almanya kurtartıldığında ahlaklı bir ülke olacak.

İsrail şu anda Hitler'in yaptığını yapıyor. Dünya ülkelerine de bunu yutturuyor.

Bizim bu çıkışlarımız olunca hemen antisemitizm diyorlar. Bunun suç olduğunu ben söyledim. İslamafobia'nın da suç olduğunu söyledim. Ama Batı bunu söyleyemiyor.


Her türlü insanlık dışı muamele yapacaksın. Şehirleri bombalayacaksın. Sana dur dendiğinde de antisemitizm diyeceksin.

"ALIN ÖDÜLÜNÜZÜ BAŞINIZA ÇALIN"
Musevilerin dünyadan kovulduğunda biz sahip çıktık size. Osmanlı sahip çıktı. Siz ne utanmazsınız. Bir Osmanlı evladı olarak bize bunu mu söyleyeceksiniz.

Biz algı operasyonlarından korkup zalime sessiz kalacak değiliz. Biz böyle bir ülke değiliz.
Amerikan Musevi kongresi bana verdiği hediyeyi geri istiyormuş. Eğer siz bu katil rejime destek veriyorsunuz alın ödülünüzü başınıza çalın.

Editör: Wan Haber