Toplu açılış ve ziyaret programlarını gerçekleştirmek üzere Gaziantep'e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şehitkamil Belediyesi tarafından kısa süre içinde yapımı tamamlanan tesislerin resmi açılışını yaptı. Şehitkamil Belediyesi'nin Gaziantep'e önemli hizmetler kazandırdığını söyleyen Başbakan Erdoğan, Şehitkamil Belediyesi'ne övgüde bulundu.
Karataş Spor Salonu'nda düzenlenen törene Başbakan Erdoğan ile birlikte; Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Milletvekilleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve il protokolü katıldı.
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ GAZİANTEP'E ÖNEMLİ HİZMETLER KAZANDIRDI
Şehitkamil Belediyesi tarafından kısa süre içinde yapımı tamamlanan tesislerden, Dülük Tabiat Parkı'ndaki Türkiye'nin en büyük biyolojik göletini, Alleben Yüzme Havuzu'nu, 23 adet modern park ile 21 adet sosyal tesisi ve 288 adet toplu konutun resmi açılışını yapan Başbakan Erdoğan, tesislerin son derece önemli olduğunu belirtti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yapılan hizmetleri yakından takip eden Gaziantep Milletvekillerine de teşekkür etti.
"ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ ANLAMLI ESERLER KAZANDIRDI"
Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan nitelikli hizmetlerin açılışını yaparak vatandaşlara resmi olarak teslim ettiklerini dile getiren Başbakan Erdoğan, "Dülük Biyolojik Göleti ve Alleben Kapalı Yüzme Havuzu gibi önemli hizmetleri şehrimize kazandıran Şehitkamil Belediyemiz, inşa ettiği 23 park ve 21 sosyal tesis ile 288 toplu konutu da bugün Şehitkamilli kardeşlerimize resmi olarak teslim ediyoruz. Bu anlamlı eserleri Gaziantep'e kazandırdığı ve bunları yakın planda takip ettiği için Şehitkamil Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum" dedi.
(MA-MEF-Y)

20.01.2013 13:52:38 TSI

Editör: Wan Haber