Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bölge milletvekilleriyle gerçekleştirdiği istişare ve değerlendirme toplantılarına devam ediyor. Son olarak Aralık 2012'de Doğu ve Güneydoğu milletvekilleriyle bir araya gelen Başbakan Erdoğan, Çarşamba günü de partisinin Karadeniz milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya gelerek, istişare ve değerlendirmelerde bulunacak.
Başbakan Erdoğan, 23 Ocak Çarşamba günü partisinin Karadeniz milletvekilleriyle bir araya gelecek. AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek kahvaltılı değerlendirme ve istişare toplantısı, saat 10.00'da başlayacak. Erdoğan, Karadeniz milletvekilleriyle gündemi değerlendirerek, istişarelerde bulunacak. Başbakan Erdoğan'ın toplantıda İmralı süreciyle başlayan yeni sürece ilişkin milletvekillerini bilgilendirmesi ve milletvekillerinden gelecek önerileri dinlemesi bekleniyor. Başbakan Erdoğan'ın yeni süreci halka doğru anlatmaları konusunda milletvekillerine uyarılarda bulunacağı, ayrıca yaklaşan yerel seçimler konusunda da milletvekilleri ile istişarelerde bulunacağı tahmin ediliyor.
Başbakan Erdoğan, Aralık 2012'de de AK Parti'nin Doğu ve Güneydoğu milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya gelmiş, terör başta olmak üzere Uludere ve BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda milletvekilleriyle istişarede bulunmuştu. Toplantının ardından Başbakan Erdoğan'ın belli aralıklarla diğer bölgelerdeki milletvekilleriyle de bir araya geleceği bildirilmişti.
(AT-CC-Y)

21.01.2013 15:28:35 TSI

Editör: Wan Haber